top of page
Zoeken
  • Dr.Didier Hebberecht

Nieuw echosysteem in de praktijk

Ik ben heel verheugd mijn nieuw echosysteem voor te stellen

Mindray i9Dit echosysteem behoort tot de topklasse !

Met convexe transducer , 2 linéaire transducers, endovaginale transducer , 4D transducer en cardio transducer kan ik zowel buikecho , spier- en pees echo , gynaecologische echo , zwangerschaps echo met 4D beelden , hart echo , schildklier echo op hoog niveau uitvoeren.
88 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Hoera, het is darmkankermaand! Het is internationale darmkankermaand en ik vroeg me af of ’s lands bekendste darmdokter Ernst Kuipers, tevens minister van Volksgezondheid, de verleiding kon weerstaan

In de coronapandemie hebben veel landen de strikte regelgeving rond abortus versoepeld. Zodat met beperkingen van lockdowns en quarantaineverplichtingen de toegang tot zorg voor vrouwen met een ongewe

bottom of page